Αγοράστε το Instagram Aυτο-αρέσει

Πληρώστε για αρέσει

Πληρώστε για τα αρέσει ξεχωριστά

Συνδρομή 30 ημερών

Χειροκίνητη ανανέωση

quality

Regular

309 Κριτικές

crown

Ασφάλιστρο

492 Κριτικές

1000

Αυτόματα όπως

Για το 11.90

2000

Αυτόματα όπως

Για το 18.90

5000

Αυτόματα όπως

Για το 37.90

10,000

Αυτόματα όπως

Για το 64.90

20,000

Αυτόματα όπως

Για το 109.00

50,000

Αυτόματα όπως

Για το 219.00

100,000

Αυτόματα όπως

Για το 379.00

200,000

+

Αυτόματα όπως

Για το 699.00

Οφέλη

benefit

Άμεση εκκίνηση

Η εκπλήρωση ξεκινά αμέσως μετά την πληρωμή.

benefit

Μόνιμος

Το αποτέλεσμα θα σας μείνει για πάντα.

benefit

Κανονική Κοιτάζοντας

Οι λογαριασμοί φαίνονται καλά.

benefit

Άμεση/σταδιακή παράδοση

Θα μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή παράδοσης κατά την παραγγελία.

minus

0

Φθάνω

0 Φθάνω

plus
minus

0

Εμφανίσεις

0 Εμφανίσεις

plus
minus

0

Αποθηκεύει

0 Αποθηκεύει

plus
Δωρεάν δοκιμή 25
0 Κόστος
Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το δυναμικό του ιού. Παρακαλούμε ελέγξτε τη σελίδα Μου αρέσει.
mobiles

Πώς λειτουργούν τα αυτόματα αρέσει στο Instagram?

Η χρήση των κοινωνικών δικτύων είναι ένας 100% αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε την παρουσία της εταιρείας σας στην αγορά. Εάν αγοράσετε το Instagram αυτο αρέσει για ένα συγκεκριμένο προφίλ, οι πιθανοί πελάτες μαθαίνουν περισσότερα για τα προϊόντα που προσφέρετε. Εκείνοι που παραγγέλνουν μια τέτοια υπηρεσία μέσω της Poprey, θα πρέπει να εξετάσουν τις ακόλουθες προοπτικές:

  • Κατά τη δημοσίευση μιας νέας ανάρτησης, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν την τοποθεσία. Είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιωθεί η πιθανή εμβέλεια και η ορατότητα. Φροντίστε γι' αυτό πριν παραγγείλετε την υπηρεσία μέσω της πλατφόρμας Poprey. Εάν οι άνθρωποι υποδείξουν μια κοντινή πόλη ή ένα γαστρονομικό μέρος, θα αυξηθεί ο αριθμός των προβολών.
  • Στα κοινωνικά δίκτυα, είναι προτιμότερο να είστε γνήσιοι και κοντά στην πραγματικότητα παρά να αναζητάτε το άψογο ή το ιδανικό. Σε αυτή την περίπτωση, οι χρήστες δεν θα έχουν παράπονα σχετικά με την ταυτότητα. Εξετάστε την εμπειρία στην οποία μπορεί να αναφερθεί ο χρήστης.
  • Να είστε σε επαφή με τους συνδρομητές σας, ώστε να μη χάσετε το κοινό-στόχο. Κάθε μέρα, περισσότεροι από 300 εκατομμύρια χρήστες προσθέτουν ιστορίες και αναρτήσεις στο Instagram. Πρόκειται για μια φανταστική μέθοδο ενθάρρυνσης των δυνητικών καταναλωτών να αλληλεπιδρούν με τις μάρκες και να εκφράζουν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε πιστούς θαυμαστές που αισθάνονται δεμένοι με την εταιρεία σας.

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία?

Τα αρέσει στο Instagram είναι ένα είδος αναγνώρισης για τις μάρκες σας. Οι περισσότεροι δυνητικοί αγοραστές διαβάζουν κυρίως σχόλια και ελέγχουν δείκτες. Πρόκειται για τις καρδιές και τις προβολές. Μια τέτοια λειτουργικότητα υποδεικνύει στους νέους επισκέπτες ότι το προφίλ του χρήστη είναι ενδιαφέρον για εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους. Εάν παραγγείλετε υπηρεσίες στον ιστότοπο της Poprey, απλώς ακολουθήστε τον αλγόριθμο:

1

Επιλέξτε τη στρατηγική

Πραγματοποιήστε έναν έλεγχο για να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική στρατηγική για το διακανονισμό της αγοράς σας.

2

Εισάγετε λεπτομέρειες

Ορίστε τον αριθμό των αρέσει και καθορίστε το κόστος.

3

Πληρώστε το τιμολόγιο

Πληρώστε το τιμολόγιο για να ξεκινήσετε μια διαφημιστική εκστρατεία.

4

Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας

Περιμένετε μέχρι ο αριθμός των αρέσει να φτάσει στο καθιερωμένο όριο.

why_poprey

Γιατί να επιλέξετε την Poprey?
Ποιος είναι ο Poprey.com?

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτόματα αληθινά αρέσει από πραγματικούς χρήστες, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε ένα επιπλέον κοινό-στόχο για το λογαριασμό και τις αναρτήσεις σας. Η Poprey είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στον κλάδο, η οποία βοηθά στην επέκταση της κάλυψής σας με 2-3 κλικ. Λειτουργούμε από το 2017, προσφέροντας ευνοϊκές τιμές και ευέλικτους όρους. Κάντε μια παραγγελία σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία μας δεν έχει όμοιά της. Εγγυόμαστε σε όλους όσους αποφασίζουν να αγοράζουν προβολές Instagram τα ακόλουθα οφέλη:
Αναγνώριση του εμπορικού σήματος
Οι χρήστες είναι πιο πιστοί στις αναρτήσεις με περισσότερα αρέσει. Αντιλαμβάνονται τέτοιους δείκτες ως επιβεβαίωση της ειλικρίνειας των πληροφοριών και της υψηλής ποιότητας του προϊόντος.

Προαγωγή στο TOP

Όσο πιο συχνά οι χρήστες κάνουν αρέσει σε φωτογραφίες στο Instagram, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να προταθεί μια ανάρτηση σε μια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο. Ως αποτέλεσμα, οι ιδιοκτήτες σελίδων προσελκύουν νέους επισκέπτες και μια φυσική αύξηση του αριθμού των συνδρομητών.
Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να λάβω αρέσει στις παλαιότερες αναρτήσεις μου?

For everyone who decided to αγοράζουν Instagram αρέσει, προσφέρουμε όρους ευελιξίας. Η Poprey δεν περιορίζει τους ιδιοκτήτες σελίδων από το να επιλέγουν περιεχόμενο για προώθηση. Οι άνθρωποι μπορούν να προσθέσουν έναν σύνδεσμο σε οποιαδήποτε δημοσίευση, αν πιστεύουν ότι η προώθηση του υλικού θα είναι 100% αποτελεσματική. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι η ανάρτηση είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.
arrow

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πακέτων ανά θέση και των πακέτων συνδρομής?

Όπως είναι μια ιδιότυπη αξιολόγηση των θέσεων, σε καθεμία από τις οποίες ενσωματώνεται ένας δείκτης. Ο αριθμός των καρδιών δείχνει πόσο ενδιαφέρουσα είναι η πληροφορία για τους συνδρομητές. Η αύξηση των αρέσει επηρεάζει άμεσα την αύξηση του αριθμού των συνδρομητών. Αλλά αν οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο να εισάγουν πολύπλοκες στρατηγικές, μπορούν να αγοράσουν τον σωστό αριθμό χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ των πακέτων ανά ανάρτηση και των πακέτων συνδρομής είναι ότι η δεύτερη επιλογή έχει άμεσο αντίκτυπο στο αποτέλεσμα.
arrow

Πρέπει να σας δώσω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Όχι, δεν χρειαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Απλά δώστε έναν σύνδεσμο προς το περιεχόμενο ή τη σελίδα και εμείς θα φροντίσουμε να αυξηθούν οι δείκτες των αναρτήσεων και ο αριθμός των χρηστών σας. Δεν υπάρχει κίνδυνος να παραβιαστεί ο λογαριασμός σας. Η Poprey εκτιμά πάντα τη φήμη της χωρίς να δίνει λόγο για παράπονα.
arrow

Μπορεί να απαγορευτεί ο λογαριασμός μου για την αγορά αυτόματων αρέσει?

Βεβαιωθείτε ότι τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να συμβούν. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς αλγόριθμους και χρησιμοποιούμε πάντα την Τεχνητή Νοημοσύνη για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Ο αλγόριθμος του Instagram δεν διακρίνει τη φυσική ανάπτυξη του κοινού-στόχου από τις πλατφόρμες τρίτων.
arrow

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες?

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες της πλατφόρμας Poprey δεν θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις κατά την πραγματοποίηση πληρωμών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους όλο και περισσότεροι άνθρωποι μας εμπιστεύονται. Χάρη στη συνεργασία μας με την CommerceGate, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια κάθε συναλλαγής, είτε χρησιμοποιείτε MasterCard είτε Maestro.
arrow

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου?

Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε συνδρομητές ή αρέσει, αλλά ο δείκτης δεν αυξάνεται για κάποιο λόγο, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη για να ακυρώσουν το πακέτο. Αλλά αν παραγγείλατε την υπηρεσία και λειτουργεί αποτελεσματικά, δεν θα επιστρέψουμε τα χρήματα. Έτσι, να είστε σχολαστικοί κατά την ενεργοποίηση κάθε πακέτου.
arrow
Συμβουλές και κόλπα

Πόσες αναρτήσεις στο Instagram πρέπει να κάνω σε ένα μήνα, αν αποφασίσω να αγοράσω αυτόματα αρέσει?

Μόλις ορίσετε το κοινό-στόχο, μπορείτε να σκεφτείτε να καταρτίσετε ένα χρονοδιάγραμμα των δημοσιεύσεών σας στο Instagram. Ξεκινήστε με έναν κατάλογο των πιο σημαντικών εκδηλώσεων. Αυτό μπορεί να είναι η έναρξη της σχολικής χρονιάς, η περίοδος των φορολογικών δηλώσεων ή ακόμη και συγκεκριμένες ημέρες, όπως η Black Friday. Σίγουρα για κάθε κατηγορία περιεχομένου, θα πρέπει να αγοράσετε αυτόματα αρέσει. Οι άνθρωποι που παραγγέλνουν υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας Poprey μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες:

Ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων

Η συνεργασία με την Poprey είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να αυξήσουν τη ζήτηση για ένα συγκεκριμένο προϊόν και να βοηθήσουν στην ανάλυση των προτιμήσεων του κοινού.

Αρχάριοι επιχειρηματίες

Οι άνθρωποι παραγγέλνουν υπηρεσίες στον ιστότοπό μας για τη δημιουργία μιας εικόνας μάρκας για την προσέλκυση νέων πελατών και συνεργατών και την αύξηση της ζήτησης για συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Εμπειρογνώμονες (ψυχολόγοι, προπονητές, κτηματομεσίτες)

Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των χρηστών, να διευρύνουν την πελατειακή βάση, να αναδείξουν τη σελίδα ανάμεσα σε παρόμοιες.

Για κάθε κατηγορία, θα χρειαστείτε διαφορετικό αριθμό αρέσει για να εξασφαλίσετε 100% αποτελεσματικότητα της προώθησης. Γι' αυτό προσφέρουμε ευέλικτους όρους συνεργασίας. Μαζί μας, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν εργαλεία βασισμένα στην τεχνητή νοημοσύνη για να υπολογίζουν γρήγορα τις μελλοντικές τους δαπάνες. Καμία υπερβολή, μόνο δοκιμασμένες στρατηγικές που λειτουργούν 100%.

tips-img
tips-img

Μπορώ να αγοράσω αυτόματα αρέσει στο Instagram για ένα επαγγελματικό προφίλ

Εδώ και 10 χρόνια, το Instagram έχει μετατραπεί από μια εφαρμογή όπου οι χρήστες μοιράζονταν τις φωτογραφίες τους σε μια παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ. Η εταιρεία αυτή προσφέρει πρόσθετες λύσεις για συγκεκριμένες ομάδες-στόχους. Με ένα επιχειρηματικό προφίλ, οι άνθρωποι έχουν περισσότερα οφέλη. Με την Poprey, όλοι οι ιδιοκτήτες τέτοιων λογαριασμών μπορούν εύκολα να παραγγείλουν αυτόματες συμπάθειες και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τυχόν περιορισμούς. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την ομάδα μας:

  • Οι άνθρωποι μπορούν να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες
  • Ανάπτυξη της κοινότητας
  • Αυξημένη ορατότητα
  • Εικονική εταιρική κουλτούρα
  • Ανταλλαγή ειδήσεων σχετικά με έναν συγκεκριμένο κλάδο
tips-img
tips-img

Πόσο συχνά πρέπει να αγοράζω αυτόματα αρέσει στο Instagram?

Η αποτελεσματικότητα της στρατηγικής στα κοινωνικά δίκτυα βασίζεται κυρίως στη βαθιά γνώση του κοινού σας. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή του αριθμού των αρέσει που απαιτούνται για την αύξηση της κάλυψης. Αναλύστε τα δημογραφικά στοιχεία του Instagram για να καταλάβετε ποιος επισκέπτεται τη σελίδα σας και, στη συνέχεια, καθορίστε τα βασικά τμήματα που αντιστοιχούν στα αιτήματά σας. Συνήθως, οι ιδιοκτήτες σελίδων IG που προτιμούν το ψηφιακό μάρκετινγκ αγοράζουν αυτόματα τα αρέσει του Instagram με οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια.

tips-img
tips-img

Μπορώ να συνδυάσω τα auto αρέσει και άλλα πακέτα από την Poprey?

Το Instagram παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Απλά δημοσιεύστε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει καλύτερα την περίπτωσή σας και θα δείτε ότι λειτουργεί 100% για όλες τις επιχειρήσεις. Εάν οι άνθρωποι που αποφασίζουν να αγοράσουν αυτόματες συμπάθειες στο Instagram για το περιεχόμενό τους χρησιμοποιούν συνδυασμένες στρατηγικές, η εμβέλεια του κοινού-στόχου θα αυξηθεί. Προσπαθήστε να προσθέσετε φίλτρα, αυτοκόλλητα και εργαλεία επεξεργασίας ήχου για να ενισχύσετε σημαντικά αυτό το αποτέλεσμα. Αλλάξτε τη συνολική χρωματική παλέτα, αυξήστε την αντίθεση και μειώστε τη σκληρότητα των σκιών και των φωτεινών σημείων. Μόνο στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Buy Instagram followers για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση.
tips-img
tips-img