Αγοράστε σχόλια Instagram

quality

Υψηλή ποιότητα Σχόλια

351 Κριτικές

25

Σχόλια

Για το 3.20

50

Σχόλια

Για το 5.90

100

Σχόλια

Για το 9.90

200

Σχόλια

Για το 18.90

Σταμάτησε

500

Σχόλια

Για το 34.90

Σταμάτησε

1000

Σχόλια

Για το 69.90

Σταμάτησε

2000

Σχόλια

Για το 99.90

Σταμάτησε

5000

Σχόλια

Για το 199.00

Οφέλη

benefit

Άμεση εκκίνηση

The fulfillment starts right after the payment.

benefit

Άμεση παράδοση

Your order will be delivered right after the payment.

benefit

Μόνιμος

The result will stay with you forever.

benefit

Πραγματική εμφάνιση

Accounts are looking fully legit.

minus

0

Φθάνω

0 Φθάνω

plus
minus

0

Εμφανίσεις

0 Εμφανίσεις

plus
minus

0

Αποθηκεύει

0 Αποθηκεύει

plus
Δωρεάν δοκιμή 25 Σαν
0 Κόστος

0%

Ευκαιρία να φτάσετε στη σελίδα εξερεύνησης

Αυξήστε για να βελτιώσετε τις πιθανότητες.

Comments

Σχόλια

reach

Φθάνω

impressions

Εμφανίσεις

saves

Αποθηκεύει

Γιατί πρέπει να αγοράσετε σχόλια στο Instagram?

Προσπαθείτε να αυξήσετε την παρουσία της μάρκας σας στο Instagram? Αν ναι, τότε βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εμπλοκή του κοινού για τους ιδιοκτήτες λογαριασμών IG. Οι ενθουσιώδεις χρήστες που θέλουν να αυξήσουν την προβολή της εταιρείας τους και την εμβέλεια του κοινού τους, συχνά επενδύουν στην αύξηση των αρέσει και των Ακολουθητές. Ωστόσο, τα σχόλια είναι εξίσου σημαντικά. Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να αυξήσουν την αποδοτικότητα σε 1-2 ημέρες, μπορούν να αγοράσουν 100 σχόλια Instagram στο Poprey. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτους όρους για κάθε επηρεαστές.

Ακόμη και αν αγοράζετε σχόλια και προβολές στο Instagram, θα πρέπει να δημοσιεύετε σχετικό περιεχόμενο. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις αρχές του μάρκετινγκ για να αναλάβετε δράση που αυξάνει την οργανική σας εμβέλεια. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό εικόνων, φωτογραφιών, βίντεο και ρόλων για να λάβετε περισσότερες απαντήσεις στο περιεχόμενό σας. Πριν επιλέξετε 2-3 τρόπους για να αυξήσετε τον αριθμό των απαντήσεων στα μηνύματα του Instagram, πρέπει πρώτα να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος. Τον Ιούνιο του 2016, οι ιδιοκτήτες του IG ανακοίνωσαν ότι είχαν καταλήξει σε μια νέα λύση. Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές, η τεχνητή νοημοσύνη εμφανίζει μηνύματα με βάση τον αριθμό των αρέσει και των σχολίων. Το περιεχόμενο δεν προστίθεται πλέον με χρονολογική σειρά, όπως συνέβαινε πριν.

should_buy

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία?

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διευκολύνουμε τη ζωή όσων αποφασίζουν να αγοράζουν προβολές Instagram στο Poprey. Αν θέλετε να παραγγείλετε μια υπηρεσία, απλώς ακολουθήστε τον οδηγό και λάβετε υπόψη τις συμβουλές μας για το pop-up. Δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά. Όταν οι άνθρωποι έχουν πρόσθετες ερωτήσεις, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική μας φόρμα. Η υπευθυνότητα και οι ευέλικτες συνθήκες συνεργασίας είναι αυτά που μας διακρίνουν από τους ανταγωνιστές.

1

Εισάγετε τα στοιχεία και κάντε ελέγξτε

Καθορίστε τον προϋπολογισμό και τον αριθμό των προβολών.

2

Πληρώστε το τιμολόγιο και περιμένετε

Πραγματοποιήστε μια πληρωμή.

3

Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας

Περιμένετε μερικές ημέρες για να γίνει η ανάρτησή σας πιο δημοφιλής.

1
2
3

Εισάγετε τα στοιχεία και κάντε ελέγξτε

Καθορίστε τον προϋπολογισμό και τον αριθμό των προβολών.

Πληρώστε το τιμολόγιο και περιμένετε

Πραγματοποιήστε μια πληρωμή.

Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας

Περιμένετε μερικές ημέρες για να γίνει η ανάρτησή σας πιο δημοφιλής.

why_poprey

Γιατί να επιλέξετε την Poprey?
Ποιος είναι ο Poprey.com?

Μια καλή στρατηγική για την αύξηση του λογαριασμού σας στο Instagram σε 2-3 ημέρες είναι να πληρώνετε για σχόλια από ιστότοπους όπως το Poprey. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε την εντύπωση ότι είστε αυθεντικοί και αξιόπιστοι. Όταν οι άνθρωποι πληρώνουν για σχόλια στο Instagram, προσελκύουν ένα νέο κοινό. Με την Poprey, οι ιδιοκτήτες λογαριασμών που θέλουν να προωθήσουν την επιχείρησή τους μπορούν να δημιουργήσουν με ευελιξία το κοινό-στόχο - ανά τοποθεσία, ανά ενδιαφέροντα, ανά αριθμό συνδρομητών και ούτω καθεξής. Σας εγγυόμαστε τα εξής:

1. Η προσθήκη σχολίων καθιστά την ανάρτησή σας ευνοϊκή για τον αλγόριθμο του Instagram.

2. Με εμάς, το περιεχόμενό σας εμφανίζεται συχνά στις ροές ειδήσεων.

3. Έχουμε μια βάση δεδομένων με μηνύματα που θα γίνουν viral από μόνα τους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Κάθε προώθηση είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία. Οι πιθανοί αγοραστές σας θα χαρούν να δουν οπτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από επαγγελματία φωτογράφο. Είναι σημαντικό για εκατοντάδες λάτρεις - από το επαγγελματικό προφίλ ενός μεσίτη που προσπαθεί να πουλήσει σπίτια μέχρι τους υπεύθυνους μάρκετινγκ που θέλουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους. Για τους ανθρώπους που εισάγουν πολύπλοκες στρατηγικές, η συνεργασία με την Poprey είναι 100% επιτυχής.
Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να λάβω σχόλια για διαφορετικές αναρτήσεις?

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων, σχεδιαστές, αστέρες του θεάματος και έμποροι που προωθούν την επιχείρησή τους μέσω του Instagram πρέπει να ξεκινήσουν δημιουργώντας ένα ημερολόγιο δημοσιεύσεων. Ο νέος αλγόριθμος του IG κάνει πάντα απογραφή όταν εμφανίζεται η ανάρτηση. Κατά κανόνα, οι άνθρωποι προσθέτουν νέες αναρτήσεις και νέα αρκετά 2-3 φορές την εβδομάδα.
Για τέτοιο περιεχόμενο, θα πρέπει να αγοράσουν σχόλια. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε σημαντικά την εμβέλειά σας σε 1 ημέρα. Όσοι επιθυμούν να δημοσιεύσουν συμφωνημένο περιεχόμενο χρειάζονται απόψεις για όλα τα υλικά ξεχωριστά. Έτσι, πρέπει να παραγγείλουν διάφορα πακέτα στον ιστότοπο της Poprey. Δεν παρέχεται διαχωρισμός των προβολών.
arrow

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τυχαίων και προσαρμοσμένων πακέτων?

People who want to order our service can choose between random and custom packages. If advertisers prefer more control over what is written in the comments, they must pick the second option. Considering the fact that most real users talk only about why they like the content without the required detail which is not always in line with the marketing strategy, our customers often prefer custom packages. For them, the phrase and emoticon "I like it" may not be enough.
arrow

Τι πρέπει να σας παρέχουμε?

Αν πληρώσετε για σχόλια από έναν αξιόπιστο ιστότοπο, όπως το Poprey, είναι απολύτως ασφαλές. Δεν ζητάμε προσωπικά δεδομένα ή κωδικούς πρόσβασης. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να προσδιορίσετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το μήνυμα στο Instagram, στο οποίο θέλετε να δημοσιευτούν τα σχόλια. Οι πελάτες μας μπορούν να δώσουν παραγγελία μόνο για δημόσιους λογαριασμούς IG, το περιεχόμενο πρέπει να είναι ορατό σε όλους τους χρήστες. Μπορούν να προσθέσουν ετικέτες κατακερματισμού - το όνομα της εταιρείας, την κατηγορία του προϊόντος, τον χρόνο της προώθησης, το μέγεθος των εκπτώσεων και άλλα.
arrow

Είναι ασφαλές να αγοράσετε σχόλια?

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε σχόλια Instagram μέσω της πλατφόρμας μας, αποκλείεται κάθε αποκλεισμός. Ο αλγόριθμος Poprey χρησιμοποιεί όλες τις απαιτήσεις για τον αριθμό των χαρακτήρων. Να είστε σίγουροι, τα σχόλιά μας αυξάνουν την αξιοπιστία σας και την αξιοπιστία της μάρκας.
arrow

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες?

Προσφέρουμε ασφαλείς επιλογές πληρωμής. Όλα τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν θα παραβιαστούν. Πληρώστε με Visa ή MasterCard όταν αγοράζετε σχόλια στο Instagram. Λόγω της συνεργασίας με την CommerceGate, οι περισσότερες συναλλαγές διεκπεραιώνονται μέσα σε 3-5 λεπτά.
arrow

Μπορώ να ελέγξω τι λένε τα σχόλια?

Ναι, παρέχουμε όλες τις απαραίτητες αναφορές σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Η ευελιξία των όρων είναι το κύριο πλεονέκτημα της Poprey. Οι πελάτες μας θα λάβουν έναν φάκελο για κάθε πακέτο. Μπορούν να αλλάξουν περαιτέρω τη στρατηγική μάρκετινγκ. Επιπλέον, προσφέρουμε ένα έτοιμο πακέτο σχολίων, το οποίο είναι γραμμένο από επαγγελματίες. Να είστε σίγουροι, ότι όλοι όσοι αποφασίζουν να buy Instagram Likes μέσω της ιστοσελίδας μας θα έχουν μια σαφή εικόνα για το πού δαπανήθηκαν τα χρήματα.
arrow

When will I receive my Instagram comments?

Κατά κανόνα, οι άνθρωποι θέλουν να έχουν αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα της Poprey το κατανοεί αυτό και δεσμεύεται να απλοποιεί τις διαδικασίες με κάθε δυνατό τρόπο. Οι ιδιοκτήτες λογαριασμών που προσπαθούν να μιλήσουν για δημοφιλείς κληρώσεις και διαγωνισμούς το κάνουν μέσα σε 24 ώρες. Ορισμένοι ενθουσιώδεις που θέλουν να αγοράζουν οπαδούς Instagram και οι προβολές μέσω της ιστοσελίδας μας μπορούν να εφαρμόσουν μια στρατηγική 7 ημερών. Όσοι αναζητούν έναν εύκολο τρόπο για να αποκτήσουν περισσότερα σχόλια και να τραβήξουν την προσοχή στον λογαριασμό τους στο IG λαμβάνουν πάντα αποφάσεις με βάση τις στρατηγικές τους.
arrow

Μπορώ να λάβω σχόλια για έναν κλειστό λογαριασμό?

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Η ομάδα Poprey προσφέρει μόνο αποτελεσματικά εργαλεία. Εάν ο λογαριασμός σας έχει ανασταλεί, άλλοι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σελίδα, πόσο μάλλον να γράφουν σχόλια.
arrow
Συμβουλές και κόλπα

Πόσο και πόσο γρήγορα μπορείτε να αγοράσετε σχόλια στο Instagram?

Τώρα, ο αλγόριθμος IG αναλύει τις απαντήσεις για να καθορίσει τη δημογραφική ομάδα-στόχο. Έτσι, αν αγωνίζεστε να προσθέσετε οπαδούς, θα πρέπει να πληρώσετε για σχόλια που βελτιώνουν την εικόνα σας. Όλες οι μάρκες επενδύουν σε αυτό, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες στρατηγικές. Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων - την περιοχή, το κοινό-στόχο και τον αριθμό των οργανικών συνδρομητών. Το ίδιο ισχύει και για τον προϋπολογισμό.

Προσπαθήστε να δώσετε στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σας μια ιδέα για το πώς αλληλεπιδράτε με το κοινό-στόχο και πώς περιγράφετε την επιχείρησή σας γενικά. Αν οι ιδιοκτήτες λογαριασμών είναι σχολαστικοί, θα δουν ότι κάποιοι ακόλουθοι κάνουν tagging και αρέσει στις αναρτήσεις περισσότερο από άλλους. Αυτό σημαίνει ότι με την αυξημένη δραστηριότητα, οι χρήστες για ένα συγκεκριμένο κοινό-στόχο γίνονται ορατοί.

tips-img
tips-img

Πώς να κάνετε τους χρήστες να σχολιάζουν αναρτήσεις στο Instagram

An Instagram post with 100+ comments naturally arouses interest from different target groups — teachers, designers, marketers, and other enthusiasts. Your potential buyers tend to like what other people have. Most of them think that since the news has 1000 likes, then it must be in trend. There are other ways to increase coverage:

1. Προσπαθήστε να κάνετε ερωτήσεις στο κοινό-στόχο σας και να προκαλέσετε συζητήσεις.

2. Δημοσιεύστε τρέχουσες ειδήσεις.

3. Always try to give useful and spreading answers.

The IG algorithm works in the same way — accounts with 100+ followers and comments are associated with increased coverage. This means that if you decide to order Instagram comments, it is equivalent to buying followers. Either way, your reach will grow.

tips-img
tips-img

Ποιες πληροφορίες πρέπει να χρησιμοποιούνται στα σχόλια του Instagram

Η προσθήκη ενός σαφούς σχολίου IG είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε τους σημερινούς και μελλοντικούς σας οπαδούς να πιστέψουν στην επωνυμία σας. Λειτουργεί 100% για διαφορετικές ομάδες-στόχους. Έτσι, πριν κάνετε κλικ στο κουμπί για να αγοράσετε επαληθευμένα σχόλια στο Instagram, πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σε αυτές. Μια εκτεταμένη εξήγηση θα ενθαρρύνει τους οπαδούς σας να αφήσουν σχόλια στις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά το κύρος της σελίδας. Οι ιδιοκτήτες λογαριασμών θα πρέπει να παρέχουν επαφές, όρους παράδοσης και άλλες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

tips-img
tips-img

Πρέπει να χρησιμοποιείτε ετικέτες κατακερματισμού στα σχόλιά σας στο Instagram?

Κατά την επιλογή ενός επηρεαστές, η δέσμευση είναι συχνά ένας βασικός παράγοντας που εξετάζουν οι διαφημιστές. Τα σχόλια στο Instagram δείχνουν ότι οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό που ανταποκρίνεται και τους εμπιστεύεται. Αλλά πρέπει επίσης να επεκτείνουν την εμβέλειά τους, κάτι που είναι αδύνατο χωρίς την προσθήκη ετικέτες κατακερματισμού. Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν πραγματικά σχόλια Instagram μέσω της Poprey δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα από αυτή την άποψη. Εξετάζουμε όλες τις αποχρώσεις και καταλαβαίνουμε πώς λειτουργούν οι αλγόριθμοι του IG.
tips-img
tips-img