10

Ακολουθητές

0.00

100

Ακολουθητές

1.30

250

Ακολουθητές

2.70

500

Ακολουθητές

4.90

1000

Ακολουθητές

9.00

2000

Ακολουθητές

16.90

5000

Ακολουθητές

37.90

10000

+

Ακολουθητές

66.90
Κανονικό

Εκκίνηση σε 12 ώρες

Σταδιακή παράδοση

Χωρίς εγγύηση

Πραγματική ματιά

Ασφάλιστρο

Άμεση εκκίνηση

Σταδιακή παράδοση

Εγγύηση 30 ημερών

Πραγματική ματιά

Αγοράστε πραγματικούς οπαδούς Instagram:
γιατί είναι σημαντικό?

Ο ανταγωνισμός στο Instagram γίνεται καθημερινά όλο και πιο έντονος, οπότε οι χρήστες στον αγώνα για δημοτικότητα χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους προώθησης του προφίλ τους. Η επαγγελματική προώθηση και η αγορά οπαδών στο Instagram σας επιτρέπει να προσλαμβάνετε ζωντανούς οπαδούς και να αυξάνετε γρήγορα τη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας.


Ένας προωθημένος λογαριασμός στο Instagram δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για την αυτοπραγμάτωση και την αύξηση του κύρους, αλλά και ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Όσο πιο δημοφιλής είναι ένας λογαριασμός, τόσο πιο εύκολη είναι η προώθηση διαφόρων υπηρεσιών και προϊόντων σε αυτόν. Τόσο οι αρχάριοι μπλόγκερ όσο και οι διασημότητες με πολυπληθές κοινό προσπαθούν να αγοράσουν 1000άδες οπαδούς στο Instagram. Η Ellen DeGeneres, η Kourtney Kardashian, η Miley Cyrus και άλλοι αστέρες το κάνουν τακτικά.

Τότε γιατί καθυστερείτε?

Οφέλη από την αγορά οπαδών

Η προώθηση στο Instagram απαιτεί πολλή δουλειά και τεράστιους διαφημιστικούς προϋπολογισμούς. Δυστυχώς, έχει περάσει η εποχή που ήταν δυνατή η εγγραφή ενός λογαριασμού με μια πρωτότυπη ιδέα και η γρήγορη συγκέντρωση κοινού, η είσοδος στα "δημοφιλή" και τα blogs που χρειάζονται ροή ειδήσεων. Σήμερα υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες λογαριασμοί και ροές ειδήσεων και πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να προσελκύσετε την προσοχή ενός νέου αναγνώστη. Ωστόσο, οι λογαριασμοί με πολλούς οπαδούς εξακολουθούν να δημιουργούν άμεσο ενδιαφέρον.

Όταν ένα άτομο ανοίγει έναν νέο λογαριασμό για τον εαυτό του και βλέπει ότι 20 χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη εγγραφεί σε αυτόν, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι: "Πώς δεν το είχα δει πριν;". Και τι είναι τόσο ενδιαφέρον εδώ για 20 χιλιάδες οπαδούς;' Σπάνια κάποιος θα δει ολόκληρη τη ροή των φωτογραφιών, θα διαβάσει κείμενα, θα υπολογίσει την αναλογία των συνδρομητών με τα σχόλια των likes κάτω από την ανάρτηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται μερικές φωτογραφίες για να αποφασίσουν αν θα εγγραφούν ή όχι.

Το ίδιο ισχύει και για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Για αυτούς, ο αριθμός των οπαδός είναι μια κοινωνική απόδειξη που λέει: "Κοιτάξτε πόσοι άνθρωποι μας εμπιστεύονται ήδη και μας κάνουν συνδρομή! Εγγραφείτε και εσείς, είμαστε σπουδαίοι!

Βασικοί λόγοι για να αγοράσετε οπαδούς στο Instagram

Τις περισσότερες φορές, οι χρήστες τείνουν να αγοράζουν πραγματικούς οπαδούς Instagram για:

1. Προσέλκυση νέων ανθρώπων. Εάν έχετε μεγάλο αριθμό οπαδών, η εμπιστοσύνη στο λογαριασμό σας στα μάτια των περιστασιακών επισκεπτών θα αυξηθεί αισθητά.

2. Προώθηση στην κορυφή του θέματος του κοινωνικού δικτύου.

3. Αύξηση της δραστηριότητας του λογαριασμού. Όταν παραγγέλνετε ζωντανούς οπαδούς στο Instagram, θα τους αρέσουν οι δημοσιεύσεις σας και θα αφήνουν σχόλια αν το υλικό τους ενδιαφέρει.

4. Αυξήστε το κύρος σας. Ένας μεγάλος αριθμός οπαδών σας επιτρέπει να φαίνεστε πιο δημοφιλής στα μάτια των φίλων και της οικογένειας.

5. Αυτοκίνητο. Το πραγματικά ενδιαφέρον περιεχόμενο είναι πιο πιθανό να δημοσιευτεί όταν υπάρχουν άνθρωποι στη σελίδα σας που θα το δουν.

6. Αύξηση του εισοδήματος. Εάν έχετε ζωντανούς οπαδούς στο Instagram, μπορείτε να διαφημίσετε λιγότερο δημοφιλή προφίλ και να έχετε ένα καλό εισόδημα.

7. Μετά την παραγγελία οπαδών, το Instagram αρχίζει αυτόματα να προσελκύει νέους συνδρομητές.

Γιατί να αγοράσετε οπαδούς του Instagram για επιχειρήσεις;

Η προώθηση μιας επιχείρησης στο Instagram σας επιτρέπει να διαμορφώσετε μια εικόνα μάρκας και εταιρείας, να επισημάνετε τα δυνατά σημεία της εταιρείας και πώς διαφέρει από τους ανταγωνιστές. Ένα προωθημένο προφίλ σε ένα κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να λαμβάνετε σχόλια από τους πελάτες, να επιδεικνύετε νέα προϊόντα. Είναι ευκολότερο να φέρνετε τους πελάτες στον ιστότοπο της εταιρείας μέσω του Instagram.


Μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διαφήμισης μέσω ενός κοινωνικού δικτύου είναι η προφορική διαφήμιση. Έχει ιδιαίτερη ζήτηση στον τομέα των υπηρεσιών. Η προβολή των αποτελεσμάτων της δουλειάς ενός κομμωτή ή ενός φωτογράφου, η έκθεση μιας φωτογραφίας του εσωτερικού ενός καφέ ή εστιατορίου είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για την προσέλκυση νέων πελατών. Η οργανική προώθηση ενός επαγγελματικού λογαριασμού θα διαρκέσει μήνες, οπότε στην αρχή αρκεί να αγοράσετε τουλάχιστον 10k οπαδός Instagram.

Τότε το σύστημα λειτουργεί ως εξής:

υπηρεσία φέρνει νέους οπαδούς στη σελίδα σας στο Instagram;

ένας μεγάλος αριθμός οπαδών οδηγεί στην ανάπτυξη του λογαριασμού, αρχίζει να προσελκύει την προσοχή άλλων χρηστών;

άτομα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αγαθά ή υπηρεσίες να εγγραφούν στις ενημερώσεις σας;

ο επίπεδο των πωλήσεων αυξάνεται.

Δεν αρκεί να πουλάτε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε υψηλό επίπεδο, η προφορική επικοινωνία θα λειτουργήσει, εξαιτίας της οποίας οι πιθανοί αγοραστές θα ρέουν σαν ποτάμι. Με έναν τόσο απλό και μη περίπλοκο τρόπο, μπορείτε να προωθήσετε όχι μόνο μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και μικρά καταστήματα ή υπηρεσίες ιδιωτών επιχειρηματιών.

Το μυστικό της δημοτικότητας: πώς να αγοράσετε οπαδούς στο Instagram

Τέλος, μια γρήγορη αύξηση των οπαδός στο Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Αγοράζοντας οπαδούς, ένα άτομο προσελκύει την προσοχή ενός τεράστιου αριθμού χρηστών, γίνεται γρήγορα ευρέως γνωστό, κολακεύει τη ματαιοδοξία του και φτάνει σε υψηλές θέσεις στην κατάταξη των πιο δημοφιλών χρηστών.


Πολλοί άνθρωποι δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές τους, το νέο τους αυτοκίνητο, τα πιάτα από ακριβά εστιατόρια στο Διαδίκτυο με έναν μόνο σκοπό - να επιδείξουν. Και για τον ίδιο λόγο, χρειάζονται έναν μεγάλο και μάλιστα τεράστιο αριθμό οπαδών - για να σκουπίσουν τη μύτη της αντίπαλης φίλης τους ή να επιδείξουν τους συναδέλφους τους (καλά, ή τους συμμαθητές τους).

Οι ζωντανοί ακόλουθοι είναι σημαντικοί!

Οι αμφίβολες υπηρεσίες προσφέρουν προώθηση υπογράφοντας ρομπότ ανθρώπων, όχι ζωντανών ανθρώπων. Η διαφορά μεταξύ τους είναι σημαντική. Ένα bot είναι ένα ρομπότ, ένα πρόγραμμα που εκτελεί ορισμένες ενέργειες σύμφωνα με έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο. Είναι αρκετά ικανό να κάνει συνδρομές, να ανεβάζει αρέσει στο Instagram, μικρά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις. Για την εκτέλεση του έργου χρησιμοποιούνται ειδικοί λογαριασμοί που δεν έχουν δημοσιεύσεις και οπαδός. Απλώς δημιουργούν την εμφάνιση δραστηριότητας, εγγράφονται σε διάφορα κανάλια. Κατά κανόνα, αυτοί οι ψευδείς ακόλουθοι είναι φθηνοί - 10k ψεύτικοι άνθρωποι θα κοστίσουν 5-10 φορές φθηνότερα από τους ζωντανούς χρήστες.

Οι ζωντανοί ακόλουθοι είναι αρκετά πραγματικοί άνθρωποι που:

1. ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο της σελίδας σας στο Instagram.

2. να κερδίζετε πολύ πραγματικά χρήματα για την εγγραφή σε λογαριασμούς άλλων ατόμων στο Instagram.


Η τελευταία κατηγορία αντιπροσωπεύεται επίσης από αρκετά αληθινούς ανθρώπους που έχουν μια έγκυρη σελίδα με δημοσιεύσεις, avatars, ακόμη και followers. Ωστόσο, τέτοιες προσφορές δεν γίνονται πάντα τακτικοί πελάτες, αλλά παρέχουν παθητική βοήθεια στην προώθησή της. Με την εγγραφή σε μια σελίδα, οι χρήστες αυξάνουν τη δημοτικότητά της. Αυτό καθιστά δυνατή την προσέλκυση ενός ενδιαφερόμενου κοινού, το οποίο είναι μόνο ένα πλεονέκτημα για τον ιδιοκτήτη του καναλιού.

Πότε συνιστάται να κλείσετε τους ζωντανούς οπαδούς;

Πάντα! Και αν ο ιδιοκτήτης της σελίδας αποφάσιζε παρ' όλα αυτά να παραγγείλει την υπηρεσία, η προώθηση των οπαδών δεν θα γινόταν απαραίτητα μέσω του φθηνότερου κοινού. Οι λογαριασμοί που έχουν συλλέξει ψεύτικους οπαδούς με κενά προφίλ δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινωνικό δίκτυο. Μην περιμένετε οι αναρτήσεις να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ορισμένες σελίδες απλώς απαγορεύονται για τέτοιες ενέργειες.


Πρέπει να εξαπατάτε μόνο τους ζωντανούς συνδρομητές. Και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό - για:

εξασφάλιση ενδιαφέροντος από το κοινό-στόχο,

τη δέσμευση των συνδρομητών και την απόκτηση της αφοσίωσής τους.


Όσο περισσότεροι είναι οι ζωντανοί οπαδοί, τόσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον για τη σελίδα και τον πιθανό διαφημιζόμενο. Οι ιδιοκτήτες δημοφιλών καναλιών, που έχουν χιλιάδες οπαδούς, λαμβάνουν αξιοπρεπή χρήματα για τη διαφήμιση.

Πώς να αγοράσετε οπαδούς του Instagram γρήγορα και με ασφάλεια?

Η ενίσχυση των ζωντανών οπαδών στο Instagram είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προώθηση σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο αγοράζετε οπαδούς, προσέξτε την ασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στους νέους λογαριασμούς του Instagram και για υπερβολική δραστηριότητα μπορεί εύκολα να σας στείλει σε απαγόρευση. Ακολουθούν ορισμένα καθημερινές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τους μπελάδες:

1. Όρια. Η πολιτική του κοινωνικού δικτύου είναι ενάντια σε οποιαδήποτε σήμανση και το παρακολουθεί αυστηρά. Ως εκ τούτου, μην βιαστείτε να αγοράσετε 1 εκατομμύριο οπαδούς Instagram από την πρώτη κιόλας ημέρα δημιουργίας της σελίδας. Δεν θα μπορέσετε καν να φτάσετε τους 1000 οπαδός, καθώς η σελίδα θα μπλοκαριστεί μόνιμα. Είναι ασφαλές να αγοράσετε 500 οπαδούς Instagram ανά ημέρα, εάν η σελίδα σας είναι ηλικίας μικρότερης των έξι μηνών.

2. Επιλογή. Μην πηγαίνετε σε άλλες υπηρεσίες. Εάν έχετε αναθέσει να αγοράσετε 1000 οπαδούς Instagram στο poprey.com μας, μην πηγαίνετε σε άλλες τοποθεσίες! Το Instagram παρακολουθεί τις συνδέσεις από διάφορες συσκευές για τον έλεγχο της πειρατείας του λογαριασμού. Και κάθε υπηρεσία σας ζητά να εισάγετε το προφίλ σας. Εάν χρησιμοποιείτε διάφορες υπηρεσίες, τότε θα υπάρχουν αρκετές εισόδους. Το κοινωνικό δίκτυο σίγουρα θα το παρατηρήσει αυτό και δεν θα το αγνοήσει,

3. Πλήρωση. Πριν αγοράσετε 5k οπαδός στο Instagram, συμπληρώστε την περιγραφή, ανεβάστε ένα avatar, προσθέστε συνδέσμους. Θυμηθείτε, ακόμη και οι καλύτεροι οπαδοί του Instagram δεν θα μείνουν για πολύ σε ένα απρόσωπο προφίλ.

POPREY.COM - είναι η καλύτερη ιστοσελίδα σας για να αγοράσετε οπαδούς Instagram

Σταματήστε να ανησυχείτε για το πού να αγοράσετε οπαδούς Instagram! Έχετε ήδη καταταγεί μεταξύ των καλύτερων παρόχων οργανικού κοινού. Εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους το poprey.com - είναι πραγματικά το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε οπαδούς Instagram:

Ποιότητα εκτέλεσης

Συνεργαζόμαστε μόνο με ένα ζωντανό κοινό-στόχο. Όχι ψεύτικοι άνθρωποι, απαγορεύσεις και κωδικούς πρόσβασης. Για να αγοράσετε Αμερικανούς οπαδούς Instagram, απλά εισάγετε έναν σύνδεσμο στο Instagram σας.

Άμεση εκκίνηση

Εκκίνηση εντός 2 λεπτών μετά την αγορά οπαδών.

Ασφαλής συνεργασία

Για να αγοράσετε οπαδούς Instagram δεν χρειάζεται να μας δώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

24/7 Υποστήριξη

Οι διαχειριστές μας είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τους οπαδούς για το Instagram. Μπορείτε να κάνετε κλήσεις τόσο τα Σαββατοκύριακα όσο και τη νύχτα.

Βολικές μέθοδοι πληρωμής

Φροντίζουμε ώστε η προώθηση του Instagram σας να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη για εσάς. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε - να αγοράσετε οπαδούς Instagram με PayPal ή να πληρώσετε για την αγορά με μια Visa / MasterCard / American Express κλπ. Όλα είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανή και βολικά.


Δεν αποκαλούμε τους εαυτούς μας απλώς 'καλύτερο site για να αγοράσετε οπαδούς Instagram'. Ανταποκρινόμαστε πραγματικά σε μια τόσο υψηλή θέση, αφού λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουμε το προφίλ σας από την απαγόρευση. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και να ελέγχετε τη διαδικασία προσθήκης συνδρομητών. Για να προωθήσετε μια σελίδα σε ένα κοινωνικό δίκτυο με επιτυχία, χρειάζεστε μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να αγοράσετε μόνιμους οπαδούς Instagram.

Πόσο κοστίζει η αγορά οργανικών οπαδών στο Instagram?

Διάφορα πακέτα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες μας. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και 50 οπαδούς Instagram στην ιστοσελίδα μας! Επιπλέον, προσφέρουμε προσφορές όταν παραγγέλνετε μια ολοκληρωμένη προώθηση ή επιλέγετε διάφορους τύπους υπηρεσιών. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε πόσο επωφελής είναι η αγορά των καλύτερων οπαδών Instagram με την poprey.com.

Οπαδοί Instagram: αγοράζουν φτηνά

Αριθμός οπαδών101002505001k2k5k10k20k50k
Κόστος0,00$1,30$2,70$4,90$9,00$16,90$37,97$66,90$129,90$239,90$
Τιμή για 1 οπαδό0,00$1,30$1,10$0,98$0,90$0,85$0,76$0,67$0,65$0,48$

Όπως μπορείτε να δείτε, αγοράζουν οπαδούς Instagram φθηνά $1- είναι αρκετά πραγματικό. Όσο περισσότεροι οπαδοί περιλαμβάνει το ναύλο, τόσο πιο κερδοφόρος είστε.

Επιπλέον, προτού παραγγείλετε τους 100k οπαδούς του Instagram, μπορείτε να δοκιμάσετε το έργο της υπηρεσίας μας δωρεάν. Αγοράστε οπαδούς Instagram στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ ακριβώς τώρα για $ 0.00!

Πώς μπορώ να αγοράσω οπαδούς στο Instagram?

1. Επιλέξτε τον βέλτιστο τύπο προώθησης και κάντε κλικ στο 'Αγορά'

2. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, εισάγετε έναν σύνδεσμο προς τον λογαριασμό σας στο Instagram.

3. Πληρώστε για την παραγγελία προώθησης με έναν βολικό τρόπο.

4. Παρακολουθήστε πώς η υπηρεσία μας αρχίζει να προωθεί τον λογαριασμό σας.


Πότε μπορείτε να αγοράσετε οπαδούς στο Instagram;

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε ενεργούς οπαδούς Instagram ακριβώς τώρα! Αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματα που επενδύονται στο κοινό, είναι προτιμότερο να προετοιμάσετε εκ των προτέρων τον δικό σας λογαριασμό Instagram. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε προτού κάνετε κλικ στο κουμπί 'αγοράστε οπαδούς Instagram φθηνά':

1. Καθορίστε πώς ο σχεδιασμός του προφίλ σας ταιριάζει στα ενδιαφέροντα των πιθανών οπαδών σας.

2. Προσθέστε μερικούς φυσικούς οπαδούς - προσκαλέστε φίλους και γνωστούς. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε το προφίλ να μην είναι άδειο τη στιγμή που ξεκινά η υπηρεσία.

3. Πάρτε το χρόνο σας για να αγοράσετε ένα εκατομμύριο οπαδούς Instagram για ένα νέο λογαριασμό αμέσως. Αφήστε τη σελίδα να 'εγκατασταθεί' στο κοινωνικό δίκτυο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

4. Κάντε μερικές εντυπωσιακές αναρτήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή των χρηστών του Instagram και θα τους κάνουν να θέλουν να κάνουν αρέσει στην ανάρτησή σας. Όταν αγοράζετε πραγματικούς ενεργούς οπαδούς του Instagram, οι άνθρωποι θα θέλουν σίγουρα να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν τη φοβερή ανάρτηση.

Ξεκινήστε την προώθησή σας στο Instagram αμέσως τώρα. Αγοράστε συνδρομητές υψηλής ποιότητας, καθώς και παραγγείλετε ένα σύνολο προβολών, αποθηκεύσεων και άλλων υπηρεσιών για ολοκληρωμένη προώθηση λογαριασμού.

Έτοιμοι? Πάμε!