Αγοράστε Instagram Ακολουθητές

quality

Regular

323 Κριτικές

crown

Ασφάλιστρο

488 Κριτικές

service-icon

10

Ακολουθητές

Για το 0.00

service-icon

100

Ακολουθητές

Για το 1.30

service-icon

250

Ακολουθητές

Για το 2.70

service-icon

500

Ακολουθητές

Για το 4.90

service-icon

1000

Ακολουθητές

Για το 9.00

service-icon

2000

Ακολουθητές

Για το 16.90

service-icon

5000

Ακολουθητές

Για το 37.90

service-icon

10,000

+

Ακολουθητές

Για το 66.90

Οφέλη

benefit

Άμεση εκκίνηση

Η εκπλήρωση ξεκινά αμέσως μετά την πληρωμή.

benefit

Άμεση παράδοση

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί αμέσως μετά την πληρωμή.

benefit

Κανονική Κοιτάζοντας

Οι λογαριασμοί φαίνονται καλά.

benefit

0-180Δ Εγγύηση

Μπορείτε να επιλέξετε να εγγυηθείτε έως και 180 ημέρες.

0 Days

Εγγύηση

0 Days Guarantee

0 Days

Εγγύηση

0 Days Guarantee

minus

0 Days

Εγγύηση

0 Days Guarantee

plus
Δωρεάν δοκιμή 10 Ακολουθητές
0 Κόστος
Παρακαλούμε επιλέξτε την εγγύηση που θα αναπληρωθεί με οποιονδήποτε αριθμό οπαδών σε περίπτωση ενημέρωσης στο Instagram.
should_buy

Γιατί πρέπει να αγοράσετε οπαδούς στο IG?

Τώρα, οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των περισσότερων εμπόρων. Σχεδόν το 40% των πωλήσεων γίνεται μέσω των κοινωνικών δικτύων. Επιπλέον, οι επιχειρηματίες, οι σχεδιαστές και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων χρησιμοποιούν το Instagram για να βρουν πρόσθετα σημεία επαφής των καταναλωτών και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας. Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να αγοράσουν νέους οπαδούς, είναι μια καλή ιδέα, αλλά μόνο όταν βρίσκουν τη σωστή πλατφόρμα. Με τις υπηρεσίες της Poprey, οι έμποροι δεν θα απογοητευτούν. Αν θέλετε να πετύχετε σε αυτό το θέμα, δώστε προσοχή στα εξής:

  • Η συνεχής προώθηση των δημοσιεύσεων μέσω των επίσημων καναλιών του Instagram και των πλατφορμών τρίτων είναι το ήμισυ της επιτυχίας της στρατηγικής μάρκετινγκ σας
  • Υψηλής ποιότητας, σχετικό περιεχόμενο προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού και εμπλέκει τους χρήστες σε αλληλεπίδραση
  • Το Poprey παρέχει λεπτομερείς αναφορές κάλυψης που σας επιτρέπουν να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε εκστρατείας μάρκετινγκ

Τώρα, σε όλες τις αγορές, έχουμε αυστηρό ανταγωνισμό. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να καταλάβετε αυτές τις αποχρώσεις. Η δραστηριότητα των ανταγωνιστών είναι σίγουρα ένας από τους λόγους για τους οποίους οι επηρεαστές πρέπει να προσελκύσουν νέους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα. Προφανώς, όσο περισσότερους συνδρομητές έχουν οι άνθρωποι, τόσο πιο ρεαλιστική είναι η ευκαιρία προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Το ίδιο ισχύει και για την απόκτηση χρημάτων. Χιλιάδες μπλόγκερς ασχολούνται με τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας κέρδος έως και $100 την εβδομάδα. Όταν αγοράζουν φθηνούς οπαδούς του Instagram, οι έμποροι αυξάνουν σημαντικά την κάλυψη. Είναι οι προσιτές τιμές και οι ευέλικτες συνθήκες επιλογής πακέτων που θέτουν την πλατφόρμα Poprey μπροστά από άλλους πόρους.

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία?

Με τις λύσεις της Poprey, οι άνθρωποι δεν έχουν υπερπληρωμές και παρεξηγήσεις κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Αρχικά, πραγματοποιήστε έναν έλεγχο για να επιλέξετε το κοινό-στόχο. Πρόκειται για μια σειρά χρηστών που θα δουν την ανάρτησή σας και θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο. Η πλατφόρμα Poprey προσφέρει ευέλικτους όρους από αυτή την άποψη. Οι ιδιοκτήτες σελίδων που θέλουν να αγοράσουν πραγματικούς οπαδούς Insta μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά φίλτρα - για την τοποθεσία, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και άλλες παραμέτρους.

1

Εισάγετε τα στοιχεία και κάντε ελέγξτε

Αρχικά, πραγματοποιήστε έναν έλεγχο για να επιλέξετε το κοινό-στόχο. Πρόκειται για μια σειρά χρηστών που θα δουν την ανάρτησή σας και θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο. Η πλατφόρμα Poprey προσφέρει ευέλικτους όρους από αυτή την άποψη. Οι ιδιοκτήτες σελίδων που θέλουν να αγοράσουν πραγματικούς οπαδούς Insta μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά φίλτρα - για την τοποθεσία, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και άλλες παραμέτρους.

2

Πληρώστε το τιμολόγιο και περιμένετε

Το επόμενο βήμα είναι να πληρώσετε το τιμολόγιο και να περιμένετε να αυξηθούν οι μετρητές. Η ομάδα μας έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην έχετε περιστατικά κατά την τοποθέτηση των παραγγελιών. Εγγυόμαστε τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για όσους θέλουν να υψώσουν τη φωνή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αριθμός των χρηστών που επιθυμούν να αγοράσουν οπαδούς μέσω της ιστοσελίδας μας αυξάνεται καθημερινά.

3

Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας

Πληρώστε για την υπηρεσία με έναν βολικό τρόπο. Η Poprey προσφέρει λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Δεχόμαστε άμεσες πληρωμές και τραπεζικές μεταφορές.

why_poprey

Γιατί να επιλέξετε την Poprey?
Ποιος είναι ο Poprey.com?

Με τη χρήση της πλατφόρμας μας, οι νεοφυείς επιχειρηματίες, οι σχεδιαστές, οι μουσικοί, οι αστέρες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του θεάματος και άλλοι ενθουσιώδεις χρήστες μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι αγορασμένοι οπαδοί συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Πρόκειται επίσης για ταξιδιωτικά γραφεία, σχολές οδήγησης, ιδιοκτήτες καφετεριών και εστιατορίων και άλλους επιτυχημένους χρήστες. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, προσφέρουμε τους καλύτερους όρους και προηγμένες λύσεις μάρκετινγκ. Απλά υπολογίστε τον αριθμό των mου αρέσει, κάντε μια πληρωμή και δείτε πώς αυξάνεται το κέρδος σας. Καμία ρουτίνα, μόνο προηγμένα ψηφιακά εργαλεία.
Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί να απαγορευτεί ο λογαριασμός μου για την αγορά οπαδών στο Instagram?

Μακράν, οι πιο δημοφιλείς επηρεαστές, οι οποίοι θεωρούνται από τους καταναλωτές ως ρυθμιστές τάσεων, ηγέτες γνώμης, ιδιοκτήτες μεγάλων εταιρειών και άλλοι ενθουσιώδεις, διαθέτουν τις καλύτερες συμφωνίες συνεργασίας. Έτσι, οι ιδιοκτήτες σελίδων πρέπει να επεκτείνουν την εμβέλειά τους, πράγμα αδύνατο χωρίς την αναζήτηση πραγματικών αγορασμένων οπαδών Instagram Ακολουθητές. Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και έναν ανασταλμένο λογαριασμό, είναι σημαντικό να ακολουθείτε αυστηρά τους κανόνες. Διαφορετικά, θα πρέπει να γράψετε στην υπηρεσία υποστήριξης και να υπερασπιστείτε τα επιχειρήματά σας.
Φυσικά, η άμεση αύξηση της δημοτικότητας συνδέεται με ύποπτη δραστηριότητα. Αλλά αν προτιμάτε αξιόπιστες πλατφόρμες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τέτοια περιστατικά. Όταν οι άνθρωποι αυξάνουν την κάλυψη μέσω της ιστοσελίδας μας και νέοι χρήστες έρχονται ομοιόμορφα, ο κίνδυνος απαγόρευσης αποκλείεται. Ανεξάρτητα από το τι παραγγέλνετε 100, 250 ή 500 οπαδούς, οι ανταγωνιστές σας δεν θα έχουν κανένα λόγο να παραπονεθούν.
arrow

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κανονικών και των Πριμοδότηση Ακολουθητές?

Ο αριθμός των οπαδών έχει τεράστιο αντίκτυπο στο επίπεδο των κερδών στην IG. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε διαφήμιση εάν η σελίδα σας δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις. Το κατώτερο όριο είναι 10,000 χρήστες. Επιπλέον, εάν το κοινό-στόχος σας αποτελείται από επαληθευμένους λογαριασμούς, το κύρος της διαφημιζόμενης σελίδας αυξάνεται σημαντικά. Έτσι, οι επαληθευμένοι από ανθρώπους συνδρομητές που περιλαμβάνονται στην κατηγορία Πριμοδότηση θα κοστίζουν περισσότερο. Αν μιλήσουμε για τις διαφορές μεταξύ αυτών των 2 πακέτων, τα ακόλουθα είναι σημαντικά:
arrow
tick

Κανονικό

Προφίλ που δημιουργούνται μόνο για να ακολουθούν άλλες σελίδες. Ο λογαριασμός πληροί όλες τις απαιτήσεις - προστίθενται φωτογραφίες και αναρτήσεις - αλλά η δραστηριότητα είναι ελάχιστη.
crown_blue

Ασφάλιστρο

Υψηλής ποιότητας, πραγματικοί οπαδοί. Οι περισσότεροι λογαριασμοί υπόκεινται σε ανθρώπινη επαλήθευση.

Θα γνωρίζουν οι άλλοι χρήστες του Instagram ότι αγόρασα οπαδούς?

Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο στη συνεχή αύξηση του κοινού-στόχου της σελίδας Instagram. Εάν δημοσιεύετε υψηλής ποιότητας και σχετικό περιεχόμενο, η ταχεία αύξηση της κάλυψης είναι απίθανο να προκαλέσει καχυποψία σε πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους και εμπορικά σήματα που θα θέλατε να προωθήσετε. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να αγοράσουν πραγματικούς οπαδούς Instagram μέσω της πλατφόρμας μας δεν έχουν κανένα πρόβλημα από αυτή την άποψη. Οι κίνδυνοι αποκλεισμού λογαριασμού ή άλλων περιστατικών αποκλείονται.
arrow

Τι προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιώ όταν αγοράζω συνδρομητές στο Poprey.com?

Φυσικά, η κερδοφορία με τη σελίδα στο Instagram είναι δυνατή μόνο όταν οι άνθρωποι προσελκύουν οπαδούς δημοσιεύοντας ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή τους. Ακόμα και αν δεν συνάπτετε συμβόλαιο για την προώθηση μιας συγκεκριμένης μάρκας, αλλά επικεντρώνεστε στην προώθηση του δικού σας προϊόντος ή υπηρεσίας, δεν θα πετύχετε τίποτα αν οι πραγματικοί χρήστες δεν βλέπουν το προφίλ σας. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία πρέπει να είναι δημόσιες. Αλλά όταν αγοράζετε φθηνούς οπαδούς Instagram, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό. Σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή κάθε πελάτη. Όταν παραγγέλνετε μια υπηρεσία μέσω της Poprey, δεν χρειάζεται να δώσετε αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το ίδιο ισχύει και για τα δεδομένα πληρωμής.
arrow

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες?

Μέσω της πλατφόρμας Poprey, μπορείτε να αγοράσετε γρήγορα οποιονδήποτε αριθμό αρέσει για τις αναρτήσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα - από 50 έως 10,000. Σε κάθε περίπτωση, η τιμή υπολογίζεται αυτόματα. Έχουμε προσθέσει έναν λεπτομερή οδηγό για κάθε τιμολόγιο που επιλέγετε. Έτσι, όλοι οι πελάτες της Poprey δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια Visa, Mastercard ή μια άλλη κατάλληλη μέθοδο. Μέσω μιας συνεργασίας με την CommerceGate, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων των συναλλαγών. Να είστε σίγουροι, είτε χρειάζεται να αγοράζουν προβολές Instagram ή να προωθήσετε μια θέση, τα χρήματα θα δαπανηθούν 100% καλά..
arrow

Πόσο γρήγορα θα φανούν τα αποτελέσματα της αγοράς?

Όποιος προωθεί την επωνυμία του στο Instagram θέλει να αξιοποιήσει τις δραστηριότητές του και να αναπτύξει την επιχείρησή του με 100% αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, η απόδοση για κάθε περίπτωση μπορεί να διαφέρει. Κατά κανόνα, οι πελάτες μας που αναζητούν ενεργούς οπαδούς στο Instagram θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα σε 2-3 εβδομάδες. Αν και η αποτελεσματικότητα για κάθε περίπτωση ποικίλλει.
arrow

Εάν δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου, τι πρέπει να κάνω?

Τα mου αρέσει είναι ένα ιδιαίτερο νόμισμα στο Instagram. Όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν κλικ στο κουμπί, τόσο πιο ελκυστική γίνεται η φωτογραφία, το βίντεο ή η ιστορία για άλλους χρήστες. Αν αποφασίσετε να αγοράζουν Instagram αρέσει, οι δημοφιλείς αναρτήσεις και λογαριασμοί αναδεικνύονται γρηγορότερα στην κορυφή.
Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Poprey, οι άνθρωποι μπορούν να είναι σίγουροι για ένα 100% αποτέλεσμα. Ακόμα και αν για κάποιο λόγο η παραγγελία τους δεν ολοκληρωθεί, οι πελάτες μας μπορούν να μάθουν γρήγορα τους λόγους. Οι περισσότεροι πελάτες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα επικοινωνώντας με τους υπαλλήλους μας. Απλά χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική μας φόρμα ή στείλτε μας ένα email. Πριν θέσετε μια ερώτηση, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ενότητα ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ.
arrow
Συμβουλές και κόλπα

Πόσο και πόσο γρήγορα μπορείτε να αγοράσετε οπαδούς στο Instagram?

Η προώθηση ενός λογαριασμού στα κοινωνικά δίκτυα θα επιτρέψει σε κάθε χρήστη να γίνει ένα πραγματικά δημόσιο πρόσωπο. Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε ενεργούς οπαδούς είναι να αγοράσετε τα αρέσει του Instagram από επαγγελματίες έμπορους SMM. Εάν παραγγείλετε την υπηρεσία στην πλατφόρμα Poprey, μπορείτε να λάβετε το αποτέλεσμα σε 3-7 ημέρες. Τα κέρδη στο Instagram εξαρτώνται από τον αριθμό των νέων οπαδών και τα θέματα του προφίλ. Η θέση στην οποία θέλετε να προσελκύσετε το κοινό-στόχο είναι επίσης σημαντική. Με βάση τον αριθμό των συνδρομητών, η κατάταξη των προφίλ έχει ως εξής:

Νανοεπιρροές
Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει τους Instagram με λιγότερους από 1,000 Ακολουθητές. Όσον αφορά τις δυνατότητες μάρκετινγκ, οι εν λόγω επηρεαστές είναι νεοεισερχόμενοι. Αλλά ακόμη και έτσι, οι κάτοχοι λογαριασμών με χιλιάρικο κοινό μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε μια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο.
Μικρο-επηρεαστές
Οι Instagram με 1,000-100,000 Ακολουθητές που έχουν σελίδες είναι αναγνωρίσιμοι σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Το κόστος της διαφήμισης είναι πολλές φορές πιο ακριβό από ό,τι για τους Νανο-επηρεαστές.
Μακρο-επηρεαστές
Οι ιδιοκτήτες της σελίδας διαθέτουν 100,000 έως 1,000,000 οπαδούς. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η προοπτική σύναψης συνεργασίας με δημοφιλείς μάρκες.

Όταν αγοράζετε οπαδούς από την Poprey, οι άνθρωποι μπορούν να επεκτείνουν το κοινό-στόχο σε διάφορα στάδια. Απλά επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στην κατηγορία σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να παρακολουθήσετε την αποτελεσματικότητα.

tips-img
tips-img

Πώς να αποκτήσετε νέους οπαδούς στο Instagram

Η αύξηση του αριθμού των αρέσει εξασφαλίζει ότι ορισμένες δημοσιεύσεις θα βρεθούν γρήγορα στην κορυφή μέσω ετικέτες κατακερματισμού και γεωγραφικού εντοπισμού. Εξαιτίας αυτού, τυχαίοι χρήστες που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένες ετικέτες θα δουν τη φωτογραφία ή την ιστορία σας. Έτσι, αν θέλετε να επιτύχετε 100% αποτελεσματικότητα, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

  • Χρησιμοποιήστε μια σύνθετη στρατηγική
  • Δημοσίευση περιεχομένου υψηλής ποιότητας και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων
  • Προσθέστε μια περιγραφή για κάθε προϊόν
  • Γράψτε περιεκτικές και σύντομες αναρτήσεις με emoji
tips-img
tips-img

Πώς να κερδίσετε χρήματα από τη δημοτικότητα στο Instagram?

Η πρόσθετη κυκλοφορία, η δέσμευση, οι εγκαταστάσεις εφαρμογών, οι προβολές βίντεο, οι οδηγοί και η παραγωγή μηνυμάτων είναι τα κύρια οφέλη για όσους αποφασίζουν να αγοράσουν οπαδούς στο Instagram. Η αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος εξαρτάται από τη βάση που προτιμάτε. Όσο περισσότεροι επαληθευμένοι χρήστες προστίθενται στο κοινό-στόχο σας, τόσο ισχυρότερο κύρος θα αποκτήσει η σελίδα.

Αν χιλιάδες άνθρωποι κάνουν αρέσει σε μια ανάρτηση, το προφίλ στο σύνολό του είναι πιο αξιόπιστο. Έτσι, όταν ξοδεύετε χρήματα για προωθητικές ενέργειες, μπορείτε να κερδίσετε πολλές φορές περισσότερα στο μέλλον. Οι ιδιοκτήτες της σελίδας μπορούν να συνεργαστούν με μπλόγκερς, κατασκευαστές, εμπόρους και άλλους φορείς επιρροής. Σε κάθε περίπτωση, πριν ξεκινήσετε να διαφημίζετε προϊόντα και υπηρεσίες, πρέπει να κάνετε τη σελίδα σας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των διαφημιστών.

tips-img
tips-img

Πώς να αγοράσετε οπαδούς για επαγγελματικές σελίδες στο Instagram?

Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ψυχαγωγία. Με την πάροδο του χρόνου, ένα τέτοιο οικοσύστημα προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους εμπόρους. Τώρα, χιλιάδες μάρκες, εταιρείες και άλλοι οργανισμοί χρησιμοποιούν το IG. Με την αύξηση της κάλυψης, η αγορά οπαδών για το Instagram έχει γίνει αδιαμφισβήτητη. Αλλά ακόμη και έτσι, οι ενθουσιώδεις που προτιμούν 100% ψηφιακή απόδοση πρέπει να επιλέγουν τα εργαλεία τους σχολαστικά. Λόγω της Poprey, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τυχόν ατυχίες. Ακόμη και αν θέλετε να προωθήσετε επαγγελματικές σελίδες. Απλά επιλέξτε ένα πακέτο και παραγγείλετε την υπηρεσία με 1 κλικ. Μαζί μας, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να συμπληρώσετε περιττές φόρμες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τη συνεργασία σας άνετη.
tips-img
tips-img