Αγοράστε Instagram Προβολές

quality

Regular

409 Κριτικές

50

Προβολές Για το 0.00

200

Προβολές Για το 0.90

500

Προβολές Για το 1.60

1000

Προβολές Για το 2.90

2000

Προβολές Για το 5.40

5000

Προβολές Για το 11.90

10,000

Προβολές Για το 19.90

20,000

+

Προβολές Για το 37.90

Οφέλη

benefit

Άμεση εκκίνηση

Η εκπλήρωση ξεκινά αμέσως μετά την πληρωμή.

benefit

Άμεση παράδοση

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί αμέσως μετά την πληρωμή.

benefit

Μόνιμος

Το αποτέλεσμα θα σας μείνει για πάντα.

benefit

Πραγματική εμφάνιση

Οι λογαριασμοί φαίνονται πλήρως νόμιμοι.

minus

0

Φθάνω

0 Φθάνω

plus
minus

0

Εμφανίσεις

0 Εμφανίσεις

plus
minus

0

Αποθηκεύει

0 Αποθηκεύει

plus
Δωρεάν δοκιμή Προβολές
0 Κόστος

0%

Ευκαιρία να φτάσετε στη σελίδα εξερεύνησης

Αυξήστε για να βελτιώσετε τις πιθανότητες.

Views

Προβολές

reach

Φθάνω

0

impressions

Εμφανίσεις

0

saves

Αποθηκεύει

0

mobiles

Πώς λειτουργούν οι προβολές στο Instagram?

Το Instagram έχει σήμερα 1.28 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες. Πρόκειται για μια μεγάλη γκάμα δυνητικών αγοραστών, αλλά και για μεγάλο ανταγωνισμό. Μέχρι και 500 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ιστορίες, οι οποίες είναι σύντομο περιεχόμενο που εμφανίζεται για 24 ώρες στην κορυφή της ροής των Ακολουθητές. Ένα τέτοιο ενδιαφέρον και η μεγάλη κάλυψη ενός ετερόκλητου κοινού κάνουν τους ιδιοκτήτες επιχειρηματικών λογαριασμών να αναζητούν συνεχώς νέους οπαδούς και προβολές. Αν θέλουν να αποκτήσουν γρήγορη ανάπτυξη και να μην ξοδέψουν 2-3 εβδομάδες γι' αυτό, μπορούν να παραγγείλουν την υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας Poprey.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε προβολές στο Instagram?

Η απόκτηση χρημάτων μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι μια πολλά υποσχόμενη δραστηριότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κέρδος σας θα είναι υψηλό αμέσως μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού. Η πρώτη συνεργασία έχει συχνά ανταλλακτικό χαρακτήρα. Για την προσθήκη αναρτήσεων, μπορείτε να λάβετε ρούχα, κάρτες μπόνους ή ψηφιακά αγαθά. Μόλις ο αριθμός των προβολών ιστοριών αυξηθεί σε 1000, οι προσφορές από τους διαφημιστές θα αυξηθούν σημαντικά. Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι παραγγέλνουν τις υπηρεσίες Poprey.

Χωρίς αμφιβολία, το να βγάζετε χρήματα στα κοινωνικά δίκτυα δεν θα είναι αγγαρεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ιδιοκτήτης της σελίδας είναι να τραβήξει φωτογραφίες του προϊόντος και να δημοσιεύσει υλικά με περιγραφή και ετικέτες κατακερματισμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γνωστές μάρκες μπορούν επίσης να παρέχουν όλα τα απαραίτητα υλικά και ακόμη και περιεχόμενο για δημοσίευση. Όμως οι διαφημιστές έχουν απαιτήσεις όσον αφορά την εμβέλεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χιλιάδες ενθουσιώδεις χρήστες αποφασίζουν να αγοράσουν προβολές ή συνδρομητές για τη σελίδα τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις είναι 59 φορές περισσότερες στο Instagram από ό,τι στο Twitter. Η οπτική πτυχή αυτής της πλατφόρμας την ξεχωρίζει από άλλα κοινωνικά οικοσυστήματα που προσφέρουν ένα τέλειο περιβάλλον για την προώθηση των προϊόντων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αριθμός των ανθρώπων που θέλουν να αγοράσουν προβολές στο Instagram αυξάνεται κάθε χρόνο.

should_buy

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία?

Όσο περισσότεροι χρήστες ακολουθούν το προφίλ σας, τόσο υψηλότερα είναι τα κέρδη σας. Οι διαφημιζόμενοι που δίνουν προτεραιότητα στις επιδόσεις μετράνε τις προβολές σε ήδη δημοσιευμένες αναρτήσεις. Μερικές φορές οι συνεργάτες πληρώνουν για τις παραπομπές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υπηρεσία που προσφέρει η ομάδα Poprey έχει τέτοια ζήτηση. Για να αυξήσετε τον αριθμό των προβολών βίντεο στο Instagram, ακολουθήστε τον αλγόριθμο:

1

Εισάγετε τα στοιχεία και κάντε ελέγξτε

Καθορίστε τον προϋπολογισμό και τον αριθμό των προβολών.

2

Πληρώστε το τιμολόγιο και περιμένετε

Πραγματοποιήστε μια πληρωμή.

3

Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας

Περιμένετε μερικές ημέρες για να γίνει η ανάρτησή σας πιο δημοφιλής.

why_poprey

Γιατί να επιλέξετε την Poprey?

Τα βίντεο, οι εικόνες και τα κινούμενα σχέδια αποτελούν εξαιρετικό περιεχόμενο για κάθε κοινωνικό δίκτυο. Είναι τέτοιες αναρτήσεις που είναι τυπικές και 100% αποτελεσματικές για τους χρήστες του Instagram. Εάν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πληρώνουν για τις εμφανίσεις, αυτό θα τους φέρει οργανικές προβολές και θα αυξήσει την εμβέλεια του κοινού. Εκατοντάδες πελάτες της Poprey έχουν πειστεί εδώ και καιρό γι' αυτό. Με εμάς, οι άνθρωποι μπορούν να επεκτείνουν το κοινό-στόχο επιλέγοντας χρήστες από διαφορετικές χώρες και 100+ ομάδες ενδιαφερόντων.Τα βίντεο, οι εικόνες και τα κινούμενα σχέδια αποτελούν εξαιρετικό περιεχόμενο για κάθε κοινωνικό δίκτυο. Είναι τέτοιες αναρτήσεις που είναι τυπικές και 100% αποτελεσματικές για τους χρήστες του Instagram. Εάν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πληρώνουν για τις εμφανίσεις, αυτό θα τους φέρει οργανικές προβολές και θα αυξήσει την εμβέλεια του κοινού. Εκατοντάδες πελάτες της Poprey έχουν πειστεί εδώ και καιρό γι' αυτό. Με εμάς, οι άνθρωποι μπορούν να επεκτείνουν το κοινό-στόχο επιλέγοντας χρήστες από διαφορετικές χώρες και 100+ ομάδες ενδιαφερόντων.
Συχνές ερωτήσεις

Μπορούν οι άνθρωποι να μάθουν για τις προβολές στο Instagram που αγοράζω?

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για τους οπαδούς και τους διαφημιστές σας να αναγνωρίσουν τις αγορασμένες προβολές στο Instagram. Οι άνθρωποι θα βλέπουν το ποσοστό που εμφανίζεται από τους ενσωματωμένους μετρητές, οι οποίοι δεν διακρίνουν τους επαληθευμένους συνδρομητές από τα bots. Όλες οι μέθοδοί μας είναι απολύτως ασφαλείς.
arrow

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πακέτων Άμεση και Σταδιακή?

Αν οι άνθρωποι παραγγέλνουν άμεσες προβολές, αυτό είναι για μια συγκεκριμένη ανάρτηση που πρέπει να γίνει γρήγορα δημοφιλής - ένα μήνυμα σχετικά με μια προωθητική ενέργεια, μια σημαντική ανακοίνωση και άλλες πληροφορίες για τους συνδρομητές. Με τη σειρά τους, τα πακέτα Σταδιακή είναι για τους λάτρεις που θέλουν να εφαρμόσουν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική μάρκετινγκ. Σε αυτή την περίπτωση, ο προϋπολογισμός θα δαπανηθεί τμηματικά με τη δυνατότητα ευέλικτων ρυθμίσεων.
arrow

Ποιες προσωπικές πληροφορίες πρέπει να παρέχω?

Αν πιστεύετε ότι είστε αρκετά δημιουργικοί για να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας στο λογαριασμό σας, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Instagram. Ο ευκολότερος τρόπος για να πλουτίσετε είναι να πουλήσετε τα προϊόντα σας δημοσιεύοντας φωτογραφίες, ιστορίες και βίντεο σχετικά με αυτά. Οι ιδιοκτήτες λογαριασμών μπορούν επίσης να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους ως επηρεαστής με τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ. Για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα χρειαστεί να παρέχετε προσωπικά δεδομένα. Η Poprey προσφέρει εντελώς ανώνυμη συνεργασία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι τα δεδομένα σας θα ληφθούν από τρίτους.
arrow

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες?

Η ομάδα μας προσφέρει τους πιο ευέλικτους όρους για τους επηρεαστές που χρειάζονται επιπλέον προβολές στο Instagram. Αυτό ισχύει και για τις μεθόδους πληρωμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα Mastercard ή Maestro. Σε συνεργασία με την CommerceGate, διασφαλίζουμε την ασφάλεια των συναλλαγών, διεκπεραιώνοντας τις πληρωμές εντός 3-5 λεπτών.
arrow

Πότε θα λάβω τις προβολές μου στο Instagram?

Οι περισσότερες εκκινήσεις ολοκληρώνονται εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της πληρωμής σας. Αλλά αν παραγγείλετε πακέτα σταδιακής εφαρμογής, πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που μπορεί να εφαρμοστεί σε 1-2 εβδομάδες.
arrow

Εάν δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου, τι πρέπει να κάνω?

Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να εξαλείψει τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ των ανθρώπων που παραγγέλνουν τις υπηρεσίες μας. Εάν ο μετρητής σας δεν έχει αυξηθεί, απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας. Θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών.
arrow

Οι επαναλήψεις βίντεο μετράνε ως προβολές?

Η ομάδα Poprey επιδιώκει 100% αποτελεσματικότητα. Μαζί μας, οι άνθρωποι πληρώνουν μόνο για μεμονωμένες προβολές. Δεν υπάρχουν επαναλήψεις. 1 λογαριασμός - 1 προβολή.
arrow
Συμβουλές και κόλπα

Πόσο και πόσο γρήγορα μπορείτε να αγοράσετε προβολές στο Instagram?

Η μεθοδολογία που προτείνουμε να εφαρμόσετε εξαρτάται από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε και τη σοβαρότητα του ανταγωνισμού. Για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τομέα των οικονομικών και των ακινήτων, η απόκτηση 50,000 θεατών θα είναι σχεδόν εξίσου πολύτιμη με την απόκτηση πάνω από 200,000 από τους επηρεαστές της ψυχαγωγίας. Δεν θα βρείτε μια καθολική λύση.

Αν αγοράζετε προβολές, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι συνδρομητές σας έχουν κάτι να παρακολουθήσουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιεύετε τουλάχιστον 1 υλικό - φωτογραφία, είδηση, βίντεο - ανά ημέρα. Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να καθορίσουν το κοινό-στόχο για να αυξήσουν ανάλογα τον αριθμό των συνδρομητών. Καθορίστε ποιοι είναι οι ιδανικοί σας οπαδοί και πώς μπορείτε να τους συνδέσετε με την επιχείρησή σας στις κοινωνικές πλατφόρμες. Μετά από αυτό, μη διστάσετε να παραγγείλετε την υπηρεσία στον ιστότοπο της Poprey.

tips-img
tips-img

Πώς να έχετε περισσότερες προβολές στο Instagram?

Η αυθεντία της μάρκας και η καλή οπτικοποίηση είναι η ραχοκοκαλιά για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Τέτοιες αποχρώσεις γίνονται κατανοητές από κάθε αρχάριο χρήστη. Εάν είστε κατασκευαστής ρούχων, χρειάζεστε σαφείς και ακριβείς φωτογραφίες. Να είστε πολύ σχολαστικοί από αυτή την άποψη. Αν προωθείτε μια σειρά καλλυντικών, χρησιμοποιήστε πιο φωτεινές, εντυπωσιακές εικόνες. Σε αυτή την περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της συνεργασίας με την Poprey θα είναι 100%.

Εάν δημιουργείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που ταιριάζει με το γενικό ύφος κατά την αγορά προβολών στο Instagram, η ένταση της αύξησης της κάλυψης θα είναι πολλές φορές μεγαλύτερη. Βεβαιωθείτε ότι η αισθητική που επιλέγετε ταιριάζει με την έννοια της μάρκας μας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό όραμα και θέμα που οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να εκτιμήσουν.

tips-img
tips-img

Πώς να κερδίσετε χρήματα από τη δημοτικότητα στο Instagram?

Η δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να είναι όχι μόνο ένα χόμπι αλλά και ένας τρόπος για να αποκομίσετε κέρδος. Μία από τις πλατφόρμες που προσφέρουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες από αυτή την άποψη είναι το Instagram. Για όσους αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τις αγορασμένες προβολές προς όφελός τους, υπάρχουν οι ακόλουθες προοπτικές για να κερδίσουν χρήματα με έναν λογαριασμό IG:

1. Δημιουργήστε αναρτήσεις με διαφημίσεις

2. Δημοσιεύστε τρέχουσες ειδήσεις.

3. Προσθήκη συνδέσμων διαφημιστών

Πριν αρχίσετε να βγάζετε χρήματα από το περιεχόμενο που δημοσιεύετε, πρέπει να τυποποιήσετε τις πληροφορίες του προφίλ σας. Προσθέστε στοιχεία επικοινωνίας και επιλέξτε ετικέτες κατακερματισμού και κάντε ένα σχέδιο περιεχομένου για τους επόμενους 2-3 μήνες. Τώρα, οι αλγόριθμοι του IG εμφανίζουν περιεχόμενο με βάση δείκτες. Έτσι, η απόφαση να αγοράσετε προβολές Instagram από την Poprey θα είναι μια καλή ώθηση.

tips-img
tips-img

Πώς να αγοράσετε προβολές για επαγγελματικές σελίδες στο Instagram?

Λόγω του αυστηρού ανταγωνισμού, το ταξίδι σας δεν θα είναι απλό. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τα κόλπα μάρκετινγκ των επιτυχημένων Instagram. Συνδυάστε πραγματικές προβολές, εικόνες, αφηγήσεις ιστοριών, μηνύματα κειμένου σχετικά με τα δυνατά σημεία κ.λπ. Δημιουργήστε διαδραστικές αναρτήσεις ή ειδοποιήσεις διαγωνισμών και να είστε συνεπείς στη στρατηγική των αναρτήσεων. Εάν αποφασίσετε να αγοράζουν οπαδούς Instagram, σκεφτείτε τα εξής:

1. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε λογαριασμούς που έχουν επαληθευτεί από ανθρώπους.

2. Πριν σας αγοράζουν Instagram αρέσει, να λαμβάνει υπόψη τη στρατηγική των ανταγωνιστών και να διενεργεί έλεγχο.

3. Παραγγείλετε αρκετές δεκάδες προβολές βίντεο την ημέρα για να βελτιώσετε τη συνολική δυναμική.

Ανησυχείτε ότι το Instagram τιμωρεί ή απαγορεύει τον λογαριασμό σας εάν πληρώνετε για προβολές; Εάν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Poprey, δεν έχουν κανένα πρόβλημα από αυτή την άποψη. Με εμάς, όλες οι αντιδράσεις προέρχονται από πραγματικούς χρήστες του IG. Παραγγείλετε την υπηρεσία τώρα για να καταλάβετε πώς λειτουργεί!
tips-img
tips-img