200

Προβολές

0.80

500

Προβολές

1.30

1000

Προβολές

2.10

2000

Προβολές

3.70

5000

Προβολές

7.60

10000

Προβολές

12.90

20000

Προβολές

23.90

50000

+

Προβολές

48.90
στιγμή

Άμεση εκκίνηση

Άμεση παράδοση

Μόνιμος

Πραγματική ματιά

Βαθμιαίος

Άμεση εκκίνηση

Σταδιακή παράδοση

Μόνιμος

Πραγματική ματιά

Αγορά Instagram Προβολές

Το άγχος της δημιουργίας μιας ανάρτησης στο Instagram και το γεγονός ότι δεν λαμβάνει την προσοχή που της αξίζει μπορεί να είναι απογοητευτικό. Ως μάρκα, άτομο ή επιχείρηση, οι αναρτήσεις σας στο Instagram πρέπει να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να έχουν αντίκτυπο και να έχουν εξαντλήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Δείτε τη φήμη και την αξιοπιστία σας καθώς και την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας να αυξάνονται σημαντικά - αφήστε τις προβολές σας να εκτοξευθούν σε νέα ύψη σε μία από τις πιο διάσημες και ζωτικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο!

Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι το βίντεό σας θα τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι να αγοράσετε προβολές στο Instagram.


Το Instagram είναι απλώς η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για την αναγνώριση του εμπορικού σήματος. Θεωρείται η κοινωνική πολυμέσα μοιράσματος φωτογραφιών και βίντεο για τους καταναλωτές και τα εμπορικά σήματα - οι χρήστες του Instagram μοιράζονται εντυπωσιακά 95 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο την ημέρα!

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η μέση ηλικία των οπαδών του Instagram γίνεται όλο και νεότερη -οι 18- έως 29 χρονοι είναι σήμερα τους πιο ενεργούς οπαδούς στο Instagram και χρήστες - και είναι επίσης οι αγοραστές και οι ηγέτες του αύριο. Δημιουργήστε τη μάρκα σας, δημιουργήστε αναγνωρισιμότητα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στο Instagram, την πιο καυτή εφαρμογή για τον διαμοιρασμό βίντεο.

Ένας υψηλός αριθμός προβολών σημαίνει ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το βίντεό σας ή το βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον (αυτό δεν συμβαίνει πάντα). Ο αλγόριθμος του Instagram προτείνει το βίντεο σε άλλους χρήστες για να δουν τι βλέπουν οι άλλοι.

Οι προβολές βίντεο στο Instagram μετράνε μόνο εμφανίζει προβολές από την εφαρμογή για κινητά καθώς η υπηρεσία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην έκδοση ιστός. Αυτόματο σημαίνει ότι στην καταμέτρηση των προβολών θα εμφανίζονται μόνο οι προβολές των χρηστών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητά και δεν θα περιλαμβάνονται οι προβολές από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ένα δημοφιλές βίντεο στο Instagram έχει τόσα πολλά οφέλη: άμεση νομισματοποίηση, αυξημένη εμβέλεια για την αφίσα, αύξηση των οπαδών και πολλά άλλα.

Και αν αναρωτιέστε αν είναι καλή ιδέα να αγοράζετε προβολές, ναι, είναι, και μάλιστα με ασφάλεια- οι προβολές προέρχονται από πραγματικούς ανθρώπους.

Τέλος στην ταλαιπωρία!
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!
Πλήρως εγγυημένα!
Ευνοϊκό πακέτο!

Γιατί πρέπει να αγοράσετε προβολές στο Instagram;

Είναι καλή ιδέα να αγοράσετε προβολές στο Instagram για να αυξήσετε την εμβέλεια και τη δημοτικότητα του βίντεο σας. Ένα βίντεο με υψηλό αριθμό προβολών σας ωφελεί με πολλούς τρόπους, είτε ως άτομο:

  • ελπίζοντας να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους στο διαδίκτυο,
  • που θέλει να διαδώσει ένα σημαντικό μήνυμα ή
  • που επιθυμεί να γίνει influencer και να πληρώνεται διαφημιζόμενος για εμπορικά σήματα
  • ως μάρκα που θέλει να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσει την εμπιστοσύνη με τον υψηλό αριθμό προβολών ή ως επιχείρηση που θέλει να εξερευνήσει νέες αγορές, να εισαγάγει νέα προϊόντα ή να βελτιώσει τη δημοτικότητα ενός υπάρχοντος.

Η αγορά προβολών στο Instagram σημαίνει ότι το βίντεό σας γίνεται δημοφιλές. Σύμφωνα με το σχεδιασμό του αλγορίθμου του Instagram 2021 - 2022, το δημοφιλές σας βίντεο θα προτείνεται σε άλλους χρήστες από όπου θα έχετε περισσότερες οργανικές προβολές, συμπαθεί και να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας.

Αγοράστε Instagram Προβολές με άμεση παράδοση

Έχετε πειστεί ότι πρέπει να αγοράσετε προβολές; Οι προβολές σας παραδίδονται άμεσα, εντός πέντε λεπτών από την αγορά, και ο αριθμός προβολών του βίντεο σας αυξάνεται αμέσως.

Συνιστάται να αγοράζετε προβολές για πρόσφατα βίντεο και αμέσως μετά την ανάρτησή τους, ξεκινώντας με μεγάλη δυναμική. Αυτόματο θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον των ανθρώπων όταν βλέπουν ένα νέο βίντεο με υψηλό αριθμό προβολών παρά ένα παλιό βίντεο του οποίου οι προβολές ξαφνικά εκτοξεύονται και οι χρήστες μπορεί να γίνουν δύσπιστοι και να υποθέσουν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται.

Πώς να αγοράσετε προβολές στο Instagram

Για να αγοράσετε προβολές στο Instagram για τα βίντεό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και οι προβολές σας θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  1. Επιλέξτε τον αριθμό των προβολών που θέλετε να αγοράσετε. Υπάρχουν επιλογές που κυμαίνονται από 200, 500, 1000 προβολές μέχρι 50 000, 100 000, 200 000, 500 000 προβολές. Επιλέξτε από τις επιλογές, ανάλογα με την προτεραιότητα του βίντεο και το μέγεθος του κοινού-στόχου.
  2. Εισάγετε το όνομα χρήστη και το email σας στο προβλεπόμενο πλαίσιο. Σημειώστε ότι το όνομα χρήστη που θα δώσετε πρέπει να έχει τουλάχιστον μία πρόσφατη δημοσίευση.
  3. Πληρώστε για τις προβολές χρησιμοποιώντας το PayPal σας. Τόσο ο λογαριασμός σας στο Instagram όσο και το PayPal είναι ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.
  4. Ολοκληρώστε την πληρωμή σας και παρακολουθήστε τις προβολές που παραδίδονται εντός 5 λεπτών από την επιβεβαίωση της πληρωμής.
  5. Επίσης, οι απόψεις δεν αποσβένονται μετά την παροχή της υπηρεσίας.

Επιλέξτε το πακέτο αξίας που έχετε επιλέξει

Επιβεβαιώστε την πληρωμή μέσω της πύλης πληρωμής μας

Παρακολουθήστε τις απόψεις σας ανεβαίνουν και επάνω και τα κέρδη σας ανεβαίνουν!